Mentse meg adója 2%-át!

Elégedett azzal, ahogy a szlovák kormány kezeli az őshonos magyar lakosságot? Elegendőnek tartja Felvidék déli régióinak fejlesztését az onnan befolyó adóbevételek töredékéből? Ha igen, ez a felhívás nem Önnek szól!

Azonban ha úgy gondolja, hogy a Kárpát-medence államalkotó nemzetének tagjaként mégis másodrendű állampolgárként kezelik, jogosan érezheti feleslegesnek befizetett adóját.

Elérkezett az évnek az az időszaka, amikor adónk 2%-áról rendelkezhetünk. Ha nem ajánljuk fel, továbbra is a szlovák állam költi el az egész összeget. Ha felajánljuk, munkánk gyümölcsével közösségünk jövőjét építhetjük. Ha az állam nem gondoskodik rólunk, ideje kezünkbe venni sorsunkat!

Ajánlja fel adója 2%-át a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom felvidéki tagságának és garantáltan jó helyre kerül adománya! A befolyt összegből a HVIM polgári társulás kulturális rendezvényeket, önkéntes akciókat, honismereti túrákat és megemlékezéseket szervez. A felvidéki vármegyések kiállnak közösségünkért akkor is, amikor választott magyar politikusaink inkább a megélhetésüket féltik. Mindig ott vannak, ahol éppen veszély fenyegeti közösségünket, legyen szó árvízről, magyarellenes atrocitásokról, illegális bevándorlók behurcolásáról vagy ivóvízkészletünk veszélyeztetéséről. Ők megteszik azt, amire sokunknak nincs ideje vagy bátorsága.

Nem lehet mindenki vármegyés, de bárki támogathatja őket adója 2%-ával!

Minden szükséges információ elérhető ITT.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.