2018-ban új helyszínnel folytatja a Felvidéki Magyar Sziget!

Idén újból megrendezésre kerül a Felvidéki Magyar Sziget, immáron 11. alkalommal. Egy hétvégére ismét leomlanak a határok!

Az új esztendő ezúttal helyszínváltást is hoz, Nádszegről Alistálra költözünk, azaz két faluval “lejjebb jöttünk”. Szerettük a korábbi helyet, sok szép emlék fűz oda minket, de sajnos kinőttük. Azaz dehogy sajnos, hisz ez a változás az évről évre növekvő látogatószám miatt van, amit ezúton is köszönünk nektek.

Eme újdonságnak elsősorban a sátorozóink fognak örülni, akik most egy jóval nagyobb zöld helyet használhatnak majd. A focipálya melletti területen rendezkedünk be, bőven jut majd hely mindenkinek.

A következő hetekben folyamatosan közöljük fellépőinket és az egyéb információkat. Több mindenben is fejlődni szeretnénk, reméljük vevők lesztek rá. Tervben van elővételes jegyek árusítása is, erről időben tájékoztatunk majd titeket.

Idén is kiemelten fontos a változatos program és a minőségi előadások. Lesz olyan fellépő, aki még sosem lépett fel a Felvidéki Magyar Szigeten, de olyan is, aki még Felvidéken sem.

A dátum június 22-23., mi már nagyon várjuk 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.