Nincs ellenszer

Felvidéki, pontosabban csallóközcsütörtöki zenekarral erősítjük az idei felhozatalt. A Phoenix Rt bár viszonylag fiatal banda, egyre kevesebben vannak, akik ne hallott volna róluk. Műfajilag tekintve elég vegyes hangzást tud magáénak a rocktrió, rock, punk, metál, nem egészen egyértelmű, a lényeg viszont, hogy egyediek.

A zenekar gyökerei egészen 2001-ig nyúlnak vissza, amikor is pár fiatal srác Phoenix néven kezdett el zenélni. Több tagcsere és egy apró névmódosítás után kikristályosodott egy saját stílus, páratlan, kivételes hangzással vegyítve. A banda eleinte feldolgozásokkal próbált betörni, mára azonban saját dalokkal és az általuk írt dalszövegekkel hódítja meg a közönséget. Több önálló albumot, demólemezeket és videóklippeket tudnak a hátuk mögött.

 

Igazi feltörekvő együttes. Fiatalok, vérmesek, tüzesek. Rátermettségüket mi sem bizonyítja jobban, hogy különböző tehetségkutató műsorokban is eredményesen szerepeltek. Valóban mindent megtesznek azért, hogy a jövőben még nagyon sokat halljunk róluk. Aki tavaly is ellátogatott a Felvidéki Magyar Szigetre, az tudja, hogy milyen koncerthangulatot biztosítanak a fiúk. Biztos, hogy az idén sem lesz másképp!

Puss Tamás – basszus, ének
Lépes Ferenc – dob
Kálmán Ákos – gitár

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.