Felvidéki Magyar Sziget 2017-ben is!

hvim_fmsz_fejlec2017

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Felvidéki Magyar Sziget 2017-ben is megrendezésre kerül, immár tizedszer. A célunk idén sem lehet más, mint a felhőtlen szórakozás igényes programok által. Ahogy a korábbi években is, egyaránt megpróbálunk a fiatalok és az örök fiatalok kedvében is járni.

A tavalyi Felvidéki Magyar Sziget jól sikerült, erőt adtak számunkra a pozitív visszajelzések, amiből szerencsére sok volt. A jogos kritikákat is örömmel fogadtuk és ezúton is köszönjük azokat. Ígérjük, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a tavalyinál is jobb rendezvény szülessen ebben az évben, mert hisszük, hogy a Felvidéki Magyar Szigetnek küldetése van, amelyet teljesítenie kell.

Az egyes fellépőket folyamatosan jelentjük be, ezért érdemes lesz erre a honlapra és a Facebook oldalunkra rendszeresen visszatérni. Nem titok, hogy a program még nem teljes, de annyit már most megígérünk, hogy nem fogunk csalódást okozni, rocklegendák és feltörekvő fiatalok egyaránt színpadra lépnek majd.

A helyszín ezúttal is Nádszeg, idén talán utoljára, de erről majd később, ne siessünk ennyire előre. A dátumot viszont már most tessék feljegyezni a naptárba:

2017. június 23-24. (péntek-szombat) – X. FELVIDÉKI MAGYAR SZIGET

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.