Daniel Friberg könyvdedikálása


FribergAz európai politika és közélet egyik feltörekvő alakja Daniel Friberg, szintén jelen lesz a 9. Felvidéki Magyar Szigeten. A 38 éves svéd üzletember a több mint 120 millió svéd koronát érő Wiking bányaipari cég vezetője. Mégsem Svédországban él, hanem Magyarországon, ahogy ő mondta, itt szabadabb az élet.

2010-ben alapította az Arktos kiadót, amely számos rendszerkritikus jobboldali szerző műveit adta már ki különböző nyelveken. Nemrég jelent meg magyarul saját könyve A jobboldal visszatér címmel, amely egy csapásra népszerű lett a nemzeti oldalon. Mindenkinek ajánljuk figyelmébe, aki el szeretne mélyülni a jobboldaliság, a fogyasztói társadalom és az európai ember feladatának témakörében. A mű megvásárolható és dedikáltatható lesz a fesztivál ideje alatt, a kiadó saját standján.

Daniel-Friberg„A jobboldal visszatérőben van. Több évtizednyi megaláztatás és politikai hibák után újjászervezi magát, naprakésszé válik, és rendezi a sorait. Egyáltalán nincs ehhez túl korán. Európa számos kihívással néz szembe, olyan kihívásokkal, amelyekkel a vaskalapos, inkompetens politikai és tudományos elit, valamint a tömegmédia nem hajlandó szembenézni. A kontrollálatlan bevándorlás, az erőforrások esztelen pazarlása és az európai ember lényegét pusztító fogyasztói társadalom – ezek a gondok olyan kérdéseket vetnek fel, amelyekre a fennálló rendnek nincs megfelelő válasza. Az Új Jobboldal viszont választ tud adni.

 
Ebben a rövid kézikönyvben az olvasó egy sor nagyon aktuális esszét talál a svéd aktivista, Daniel Friberg tollából. Ezek az írások mindenkihez szólnak, akik részei – vagy részeivé akarnak válni – a valódi megújulásnak, amelyre Európának és gyermekeinek világszerte égető szüksége van. A könyvben praktikus tanácsokat találunk, valamint rövid összefoglalását az Új Jobboldalt leginkább foglalkoztató koncepcióknak, ügyeknek és ötleteknek.”
Mindenkit nagy szeretettel várunk!
(FMSz)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.