Rock Trió a “hangfalakból”!


Phoenix rt promoEgy Felvidéki Magyar Szigetnek keresztelt rendezvényről természetesen nem hiányozhatnak a felvidéki zenekarok sem. Van szerencsénk bejelenteni, hogy az 5. Felvidéki Magyar Sziget után ismét a rendezvény színpadára lép a népszerű csallóközcsütörtöki Phoenix RT zenekar.

A fiatalnak aposztrofált banda az idén már bizony a 15. születésnapját ünnepli. Négy nagylemezzel, több videoklippel és több száz koncerttel a hátuk mögött, olyan zenekarok vendégeként láthattuk, hallhattuk őket már zenélni, mint a Road, Tankcsapda vagy a Depresszió. 2014-ben egy magyarországi kereskedelmi csatorna tehetségkutató versenyén, bekerültek a legjobb 24 előadó közé, mely tovább növelte a zenekar népszerűségét.

A srácok önálló turnék során is bizonyították rátermettségüket és igazolták azokat az állításokat, hogy a jelenkor legnépszerűbb punk-rock-metal zenekara az övék Felvidéken.

0202phoeba02A zenekar felállása az évek folyamán volt már kvintett, kvartett és trió is. Jelenleg, ahogy a banda neve is elárulja, Rock Trióként zenélnek a srácok:

Kálmán Ákos – gitár
Lépes Ferenc – dob
Puss Tamás – ének, basszusgitár

 


Tehát a 9. Felvidéki Magyar Sziget pénteki napján, azaz június 10-én, Nádszegen, sokak nagy örömére fellép a Phoenix RT zenekar!

Kedvcsináló:

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

(FMSz)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.