30 év a nemzet szolgálatában


EF promo 2Az Egészséges Fejbőr az egyik legrégebbi nemzeti rockzenét játszó jelenleg is aktív együttes, hisz már három évtizede szinte folyamatosan színpadon vannak. Sokan úgy vélik, e zenei irányzat népszerűségében és elterjedésében kulcsszerepet játszott a zenekar 1997-es Csodaszarvas c. albuma.

A zenekar már a kezdetektől, a „kazetta másolós” korszaktól kezdve nagy népszerűségnek örvendett, az 1989-es Petőfi Csarnokban megrendezett koncertjükön már több ezren voltak. Nem csoda, hisz már ekkor slágernek számítottak a mai napig ismert számaik, a Turulmadár, az Ébredj vagy épp a Lenn a téren.

Szerencsére a későbbiekben sem ültek a babérjaikon, nem elégedtek meg azokkal a dalokkal, amikkel ismertek lettek, a 90-es és a 2000-es években is sorra adták ki jobbnál jobb lemezeket. Bár a zenekar életében voltak kisebb szünetek, a rajongók szeretete mindig erőt adott számukra a folytatáshoz.

Tavaly már láthattuk őket 2015-ös Felvidéki Magyar Szigeten, akkor a közönséggel együtt hatalmas bulit csaptak. Emiatt is döntöttünk úgy, hogy 2016-ban sem hiányozhat az Egészséges Fejbőr a programból.

jjjjA zenekar az alábbi felállással érkezik Felvidékre:

Petrovity Zorán – ének
Czimmer János – basszusgitár
Szilágyi Attila – gitár
Fábián Attila – dobok

 

 

 

Tehát a 9. Felvidéki Magyar Sziget pénteki napján, azaz június 10-én, Nádszegen, sokak nagy örömére ismét fellép az Egészséges Fejbőr zenekar!

Kedvcsináló:

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

(FMSz)
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.