Júniusban irány a Felvidéki Magyar Sziget!

2015-ben immár 8. alkalommal kerül megrendezésre Felvidék egyetlen nemzeti fesztiválja, a Felvidéki Magyar Sziget. A helyszín ezúttal a festői szépségű vízimalom, Gúta városában.

Akik már régebbről ismerik a rendezvényt, tudják, hogy korántsem csak egy rockfesztiválról van szó, sokkal inkább kétnapos, tartalmas kikapcsolódási lehetőségről az egész család számára. A szervezők idén is igyekeztek mindenki kedvében járni, legyen az forróvérű magyar fiatal, vagy épp “öreg rocker”.

A pénteki napon már délután kezdődnek a programok. Dobay Gergely (a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom felvidéki vezetője) 16.30-kor kezdődő megnyitó beszéde után Mirkóczki Ádám tart helyzetelemzést a kárpátaljai magyarság helyzetéről, valamint az orosz-ukrán konfliktusról. Az esti koncertek sorát a felvidéki Big Man Band nyitja, utánuk a Cool Head Klán csap a húrok közé. Este 10-től a Felvidéken régen látott metál legenda, a Moby Dick lép majd a színpadra, őket a hasonló stílust képviselő, szintén soproni, RPG követi. Bővebben…

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.